Rapeat kanaleivät_2

Rapeat kanaleivät

min | Helppo

Täydellinen kanaleipä, jonka jokainen suupala on rapean rouskuva, mutta silti ihanan mehevä. Kiinankaalin sijaan voit yhtä hyvin käyttää alkukesän varhaiskaalia. Jos olet tulisemman ruoan ystävä, kokeile tuplata Srirachan määrä.

Ainekset

8 viipaletta
vaaleaa maalaisleipää
150 g
kiinankaalia ohuina suikaleina
1 dl
majoneesia
1 tl
Srirachaa
1 nippu
ruohosipulia hienonnettuna
voita
maustekurkkuviipaleita
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTILEIKE
Spicy & Crispy

AINEKSET

AINEKSET

Täydellinen kanaleipä, jonka jokainen suupala on rapean rouskuva, mutta silti ihanan mehevä. Kiinankaalin sijaan voit yhtä hyvin käyttää alkukesän varhaiskaalia. Jos olet tulisemman ruoan ystävä, kokeile tuplata Srirachan määrä.

Näin teet sen

Sekoita majoneesi, Sriracha ja ruohosipuli ohueksi suikaloidin kiinankaalin joukkoon.

Anna kaalin maustua.

Paista paistileikkeitä pannulla voin kera noin 10 minuuttia. Tarkista kypsyys.

Paahda leipäviipaleet kevyesti pannulla tai leivänpaahtimessa.

Sipaise leiville hieman voita.

Asettele neljän viipaleen päälle kiinankaalia, maustekurkkua ja paistileikkeet.

Nosta loput leipäviipaleet kansiksi ja nauti hyvässä seurassa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTILEIKE
Spicy & Crispy