
Rapeat kanaleivät
min | Helppo
Ainekset
8 viipaletta
vaaleaa maalaisleipää
150 g
kiinankaalia ohuina suikaleina
1 dl
majoneesia
1 tl
Srirachaa
1 nippu
ruohosipulia hienonnettuna
voita
maustekurkkuviipaleita

AINEKSET
AINEKSET
Täydellinen kanaleipä, jonka jokainen suupala on rapean rouskuva, mutta silti ihanan mehevä. Kiinankaalin sijaan voit yhtä hyvin käyttää alkukesän varhaiskaalia. Jos olet tulisemman ruoan ystävä, kokeile tuplata Srirachan määrä.
Näin teet sen
Sekoita majoneesi, Sriracha ja ruohosipuli ohueksi suikaloidun kiinankaalin joukkoon.
Anna kaalin maustua.
Paista paistileikkeitä pannulla voin kera noin 10 minuuttia. Tarkista kypsyys.
Paahda leipäviipaleet kevyesti pannulla tai leivänpaahtimessa.
Sipaise leiville hieman voita.
Asettele neljän viipaleen päälle kiinankaalia, maustekurkkua ja paistileikkeet.
Nosta loput leipäviipaleet kansiksi ja nauti hyvässä seurassa.
