
Crispy Kanaduo ja BBQ-kaalisalaatti
min | Helppo
Ainekset
500 g
kaalia
1 kpl
porkkana
1 kpl
suippopaprika
200 g
ranskankermaa
3 rkl
makeaa BBQ-kastiketta
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

AINEKSET
AINEKSET
Coleslaw, eli kaali-porkkanasalaatti on tykätty lisuke paistetulle kanalle. Sitä voi myös maustaa eri tavoin, ja tällä kertaa salaatti saa lisämakua valmiista BBQ-kastikkeesta ja väriä punaisesta porkkanasta
Näin teet sen
Leikkaa tai raasta kaali ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.
Leikkaa paprika suikaleiksi.
Sekoita loput ainekset huolellisesti joukkoon ja anna maustua jääkaapissa kanojen valmistamisen
ajan.
Kypsennä Naapurin Maalaiskanan Crispy Kanaduo pakkauksen ohjeen mukaan ja nauti kaalisalaatin kera.
Voit kypsentää kanaduon myös 180-asteisessa airfryerissa 30 min. Kääntele kanoja
puolessavälissä
