Crispy kanaduo

Crispy Kanaduo ja BBQ-kaalisalaatti

min | Helppo

Coleslaw, eli kaali-porkkanasalaatti on tykätty lisuke paistetulle kanalle. Sitä voi myös maustaa eri tavoin, ja tällä kertaa salaatti saa lisämakua valmiista BBQ-kastikkeesta ja väriä punaisesta porkkanasta

Ainekset

500 g
kaalia
1 kpl
porkkana
1 kpl
suippopaprika
200 g
ranskankermaa
3 rkl
makeaa BBQ-kastiketta
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
CRISPY KANADUO

AINEKSET

AINEKSET

Coleslaw, eli kaali-porkkanasalaatti on tykätty lisuke paistetulle kanalle. Sitä voi myös maustaa eri tavoin, ja tällä kertaa salaatti saa lisämakua valmiista BBQ-kastikkeesta ja väriä punaisesta porkkanasta

Näin teet sen

Leikkaa tai raasta kaali ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Leikkaa paprika suikaleiksi.

Sekoita loput ainekset huolellisesti joukkoon ja anna maustua jääkaapissa kanojen valmistamisen
ajan.

Kypsennä Naapurin Maalaiskanan Crispy  Kanaduo pakkauksen ohjeen mukaan ja nauti kaalisalaatin kera.

Voit kypsentää kanaduon myös 180-asteisessa airfryerissa 30 min. Kääntele kanoja
puolessavälissä

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
CRISPY KANADUO