
Kanaa ja miso-kukkakaalia
min | Helppo
Ainekset
1 kpl
kukkakaali
2 kpl
vaaleaa misotahnaa
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
soijakastiketta
0.5 tl
kuivattuja chilihiutaleita
1 kpl
lime lohkoina
korianteria

AINEKSET
AINEKSET
Misotahnalla saa moneen ruokaan lisää umamia eli ”lihaisaa” makua. Miso saa myös muuten melko miedon makuisen kukkakaalin maistumaan niin hyvältä, että syömistä ei malttaisi lopettaa.
Näin teet sen
Sekoita keskenään misotahna, öljy, etikka, soija ja chili suureen kulhoon
Paloittele kukkakaali pieniksi paloiksi ja lisää kastikkeen joukkoon
Sekoita huolellisesti
Levitä kukkakaalit uunipellille leivinpaperin päälle
Paahda 225-asteisesessa uunissa n. 25-30 min., kunnes kukkakaalit ovat hyvin ruskistuneet
Paista sillä aikaa fileepihvit pannulla pakkauksen ohjeen mukaan
Tarjoa kanan ja kukkakaalin kanssa tuoretta korianteria ja limeä
