Kanaa ja miso-kukkakaalia-1

Kanaa ja miso-kukkakaalia

min | Helppo

Misotahnalla saa moneen ruokaan lisää umamia eli ”lihaisaa” makua. Misolla maustetut paahdetut kukkakaalit sopivat erinomaisesti lisukkeeksi kanalle. Naapurin Maalaiskanan Ohut Fileepihvi Hunaja-Omena kypsyy nopeasti ja on oiva pari miso-kukkakaalien kanssa.

Ainekset

1 kpl
kukkakaali
2 kpl
vaaleaa misotahnaa
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
soijakastiketta
0.5 tl
kuivattuja chilihiutaleita
1 kpl
lime lohkoina
korianteria
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Hunaja-Omena

AINEKSET

AINEKSET

Misotahnalla saa moneen ruokaan lisää umamia eli ”lihaisaa” makua. Misolla maustetut paahdetut kukkakaalit sopivat erinomaisesti lisukkeeksi kanalle. Naapurin Maalaiskanan Ohut Fileepihvi Hunaja-Omena kypsyy nopeasti ja on oiva pari miso-kukkakaalien kanssa.

Näin teet sen

Sekoita keskenään misotahna, öljy, etikka, soija ja chili suureen kulhoon

Paloittele kukkakaali pieniksi paloiksi ja lisää kastikkeen joukkoon

Sekoita huolellisesti

Levitä kukkakaalit uunipellille leivinpaperin päälle

Paahda 225-asteisesessa uunissa n. 25-30 min., kunnes kukkakaalit ovat hyvin ruskistuneet

Paista sillä aikaa Naapurin Maalaiskanan ohuet fileepihvit pannulla pakkauksen ohjeen mukaan

Tarjoa ohuiden fileepihvien ja miso-kukkakaalien kanssa tuoretta korianteria ja limeä

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Hunaja-Omena