Kanaa ja miso-kukkakaalia-1

Kanaa ja miso-kukkakaalia

min | Helppo

Misotahnalla saa moneen ruokaan lisää umamia eli ”lihaisaa” makua. Miso saa myös muuten melko miedon makuisen kukkakaalin maistumaan niin hyvältä, että syömistä ei malttaisi lopettaa.

Ainekset

1 kpl
kukkakaali
2 kpl
vaaleaa misotahnaa
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
soijakastiketta
0.5 tl
kuivattuja chilihiutaleita
1 kpl
lime lohkoina
korianteria
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Hunaja-Omena

AINEKSET

AINEKSET

Misotahnalla saa moneen ruokaan lisää umamia eli ”lihaisaa” makua. Miso saa myös muuten melko miedon makuisen kukkakaalin maistumaan niin hyvältä, että syömistä ei malttaisi lopettaa.

Näin teet sen

Sekoita keskenään misotahna, öljy, etikka, soija ja chili suureen kulhoon

Paloittele kukkakaali pieniksi paloiksi ja lisää kastikkeen joukkoon

Sekoita huolellisesti

Levitä kukkakaalit uunipellille leivinpaperin päälle

Paahda 225-asteisesessa uunissa n. 25-30 min., kunnes kukkakaalit ovat hyvin ruskistuneet

Paista sillä aikaa fileepihvit pannulla pakkauksen ohjeen mukaan

Tarjoa kanan ja kukkakaalin kanssa tuoretta korianteria ja limeä

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Hunaja-Omena