Kanaa ja kantarelli-perunamuusi
min | Helppo
Ainekset
1 kg
jauhoisia perunoita
200 g
kantarellilla maustettua tuorejuustoa
50 g
voita
3 dl
kuumaa täysmaitoa
1 tl
suolaa
AINEKSET
AINEKSET
Helppo ja yksinkertainen perunamuusi voidaan maustaa ja tuunata moniin eri tavoin. Tässä reseptissä muusiin saadaan täyteläisyyttä ja syksyistä makua kantarelli-tuorejuustosta. Maistuu erinomaiselta Naapurin Maalaiskanan Fileepihvien kanssa.
Näin teet sen
Keitä kuoritut perunat kypsiksi ja valuta vesi pois
Lisää joukkoon tuorejuusto ja voi, soseuta
Sekoita joukkoon maito ja mausta suolalla
Paista Naapurin Maalaiskanan Fileepihvit pakkauksen ohjeen mukaan
Tarjoa Fileepihvien ja muusin lisukkeena esimerkiksi voilla ja tuoreella mintulla maustettuja keitettyjä sokeriherneitä