Kanaa ja kantarelli-perunamuusi-3

Kanaa ja kantarelli-perunamuusi

min | Helppo

Helppo ja yksinkertainen perunamuusi voidaan maustaa ja tuunata moniin eri tavoin. Tässä reseptissä muusiin saadaan täyteläisyyttä ja syksyistä makua kantarelli-tuorejuustosta. Maistuu erinomaiselta Naapurin Maalaiskanan Fileepihvien kanssa.

Ainekset

1 kg
jauhoisia perunoita
200 g
kantarellilla maustettua tuorejuustoa
50 g
voita
3 dl
kuumaa täysmaitoa
1 tl
suolaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Hunaja-Omena

AINEKSET

AINEKSET

Helppo ja yksinkertainen perunamuusi voidaan maustaa ja tuunata moniin eri tavoin. Tässä reseptissä muusiin saadaan täyteläisyyttä ja syksyistä makua kantarelli-tuorejuustosta. Maistuu erinomaiselta Naapurin Maalaiskanan Fileepihvien kanssa.

Näin teet sen

Keitä kuoritut perunat kypsiksi ja valuta vesi pois

Lisää joukkoon tuorejuusto ja voi, soseuta

Sekoita joukkoon maito ja mausta suolalla

Paista Naapurin Maalaiskanan Fileepihvit pakkauksen ohjeen mukaan

Tarjoa Fileepihvien ja muusin lisukkeena esimerkiksi voilla ja tuoreella mintulla maustettuja keitettyjä sokeriherneitä

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Hunaja-Omena