kanan_rintafileet_inkivaarikaali

Naapurin Maalaiskanan rintafileet & inkiväärikaali

min | Helppo

Kaali on yksi kesän ja syksyn parhaista sesonkiherkuista, jonka voi kypsentää ja tarjota lukemattomilla eri tavoilla. Raikkaat ruohosipuli-sitruunafileet saavat seurakseen kermaisen täyteläisen ja inkiväärillä maustetun kaalimuhennoksen.

Ainekset

2 rkl
voita
1
sipuli kuutioituna
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl
inkivääriä raastettuna
700 g
kaalia suikaloituna
1 tl
suolaa
2 dl
kuohukermaa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
1 nippu
ruohosipulia hienonnettuna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Ruohosipuli-Sitruuna

AINEKSET

AINEKSET

Kaali on yksi kesän ja syksyn parhaista sesonkiherkuista, jonka voi kypsentää ja tarjota lukemattomilla eri tavoilla. Raikkaat ruohosipuli-sitruunafileet saavat seurakseen kermaisen täyteläisen ja inkiväärillä maustetun kaalimuhennoksen.

Näin teet sen

Sulata voi suuressa kattilassa ja freesaa sipulit, valkosipulit ja inkivääri.

Lisää joukkoon kaali ja suola.

Jatka sekoittelua, kunnes kaali hieman pehmenee.

Sekoita joukkoon kerma ja anna hautua hiljalleen noin 15 minuutin ajan välillä sekoitellen.

Paista sillä aikaa rintafileet pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kaali lopuksi mustapippurilla ja ruohosipulilla ja tarjoile kanafileiden kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Ruohosipuli-Sitruuna