Naapurin Maalaiskanan rintafileet & inkiväärikaali
min | Helppo
Ainekset
2 rkl
voita
1
sipuli kuutioituna
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl
inkivääriä raastettuna
700 g
kaalia suikaloituna
1 tl
suolaa
2 dl
kuohukermaa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
1 nippu
ruohosipulia hienonnettuna
AINEKSET
AINEKSET
Kaali on yksi kesän ja syksyn parhaista sesonkiherkuista, jonka voi kypsentää ja tarjota lukemattomilla eri tavoilla. Raikkaat ruohosipuli-sitruunafileet saavat seurakseen kermaisen täyteläisen ja inkiväärillä maustetun kaalimuhennoksen.
Näin teet sen
Sulata voi suuressa kattilassa ja freesaa sipulit, valkosipulit ja inkivääri.
Lisää joukkoon kaali ja suola.
Jatka sekoittelua, kunnes kaali hieman pehmenee.
Sekoita joukkoon kerma ja anna hautua hiljalleen noin 15 minuutin ajan välillä sekoitellen.
Paista sillä aikaa rintafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
Mausta kaali lopuksi mustapippurilla ja ruohosipulilla ja tarjoile kanafileiden kera.