Kanaa ja paistettuja gnoccheja-2

Kanaa ja paistettuja gnoccheja

20 min | Helppo

Perunagnocchit maistuvat usein paremmilta, kun ne keittämisen sijaan paistetaan pannulla voissa tai oliiviöljyssä. Tämä yksinkertainen mutta herkullinen kanaruoka valmistuu vartissa ja vie kielen mennessään!

Ainekset

500 g
perunagnoccheja
oliiviöljyä
1
sipuli kuutioina
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
100 g
herkkusieniä viipaleina
2 rkl
tuorejuustoa
1 rkl
kanafondia
raastettua parmesaania
lehtipersiljaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
REILUMPI SUIKALE FILEESTÄ
Tomaatti-Basilika

AINEKSET

AINEKSET

Perunagnocchit maistuvat usein paremmilta, kun ne keittämisen sijaan paistetaan pannulla voissa tai oliiviöljyssä. Tämä yksinkertainen mutta herkullinen kanaruoka valmistuu vartissa ja vie kielen mennessään!

Näin teet sen

Ruskista fileesuikaleet pannulla öljyssä ja siirrä ne pannulta astiaan

Paista gnoccheja pannulla oliiviöljyssä 5-8 min.

Siirrä gnocchit pois pannulta ja lisää pannulle öljyä, sipulit, valkosipulit ja herkkusienet

Paistele noin 5 min.

Lisää pannulle tuorejuusto ja fondi sekä n. 1 dl vettä. Sekoittele tasaiseksi

Sekoita joukkoon kanasuikaleet ja gnocchit ja kuumenna uudelleen

Viimeistele persiljalla ja parmesaanilla

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
REILUMPI SUIKALE FILEESTÄ
Tomaatti-Basilika