Kanaa ja paistettuja gnoccheja
20 min | Helppo
Ainekset
500 g
perunagnoccheja
oliiviöljyä
1
sipuli kuutioina
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
100 g
herkkusieniä viipaleina
2 rkl
tuorejuustoa
1 rkl
kanafondia
raastettua parmesaania
lehtipersiljaa
AINEKSET
AINEKSET
Perunagnocchit maistuvat usein paremmilta, kun ne keittämisen sijaan paistetaan pannulla voissa tai oliiviöljyssä. Tämä yksinkertainen mutta herkullinen kanaruoka valmistuu vartissa ja vie kielen mennessään!
Näin teet sen
Ruskista fileesuikaleet pannulla öljyssä ja siirrä ne pannulta astiaan
Paista gnoccheja pannulla oliiviöljyssä 5-8 min.
Siirrä gnocchit pois pannulta ja lisää pannulle öljyä, sipulit, valkosipulit ja herkkusienet
Paistele noin 5 min.
Lisää pannulle tuorejuusto ja fondi sekä n. 1 dl vettä. Sekoittele tasaiseksi
Sekoita joukkoon kanasuikaleet ja gnocchit ja kuumenna uudelleen
Viimeistele persiljalla ja parmesaanilla