Kanaa Puttanescan tapaan-1

Kanaa Puttanescan tapaan

30 min | Helppo

Tämä klassinen italialainen kastikeresepti on täynnä voimakkaita makuja - oliiveja, kapriksia ja anjovista. Anjovista ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä sen on tarkoitus vain antaa kastikkeelle pieni umamipotku.

Ainekset

oliiviöljyä
2 kpl
valkosipulinkynsiä ohuina viipaleina
kpl
anjovisfileitä
1 rkl
tomaattipyrettä
1 dl
valkoviiniä
50 g
kalamata-oliiveja
1 rkl
kapriksia
1
sitruunan kuori raastettuna
tuoretta oreganoa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Italian Yrtit

AINEKSET

AINEKSET

Tämä klassinen italialainen kastikeresepti on täynnä voimakkaita makuja - oliiveja, kapriksia ja anjovista. Anjovista ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä sen on tarkoitus vain antaa kastikkeelle pieni umamipotku.

Näin teet sen

Ruskista fileepihvit pannulla oliiviöljyssä ja siirrä ne pois pannulta

Lisää kuumalle pannulle anjovisfileet ja valkosipulit. Pyörittele niitä öljyssä, kunnes anjovis on hajonnut

Lisää joukkoon tomaattipyre ja sekoittele vielä hetki

Lisää pannulle valkoviini, oliivit ja kaprikset

Anna hautua hetki, kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut

Sekoita joukkoon vielä sitruunankuori ja nosta fileepihvit takaisin pannulle

Kuumenna kiehuvaksi, viimeistele oreganolla ja tarjoa seuraksi esim. paahdettua maalaisleipää

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Italian Yrtit