Wieninleike kanasta ja herrasväen perunamuusi
min | Helppo
Ainekset
2 tl
kapriksia
voita
sitruunaa
500 g
puikulaperunaa
75 g
voita
1 dl
kermaa
1 dl
maitoa
1 tl
suolaa
AINEKSET
AINEKSET
Valmiiksi leivitetty ja mehevä kanan fileepihvi tekee Wieninleikkeen valmistuksesta helppoa, ja kermaisen täyteläinen perunamuusi sopii täydellisesti leikkeen kaveriksi. Halutessasi voit tuunata leikkeet vielä anjovisfileillä
Näin teet sen
Keitä kuoritut ja halkaistut perunat kypsiksi
Kuumenna voita kattilassa koko ajan sekoittaen, kunnes se muuttuu hieman ruskeaksi
Poista voikattila liedeltä ja anna voin heran painua kattilan pohjaan
Valuta kypsät perunat, lisää suola ja soseuta perunat survimella tai sähkövatkaimella
Sekoita joukkoon voin kirkas osa sekä kuumennettu kerma ja maito
Paista fileepihvit pannulla reilussa voissa rapeiksi ja kauniin ruskeiksi
Koristele pihvit kapriksilla ja sitruunalla ja tarjoa muusin ja herneiden kera