Kanakeitto_tom_kha_gai_2

Kanakeitto Tom Kha Gai

min | Helppo

Pehmeä kookosmaidosta valmistettu kanakeitto on yksi thaimaalaisen keittiön kulmakivistä. Thai-basilikalla pintamaustetuista kanapaloista keitto syntyy helposti ja maku on taatusti kohdallaan. Herkkusienten lisäksi voit käyttää keittoon muitakin kasviksia, kuten porkkanaa, kevätsipulia ja paprikaa.

Ainekset

4 dl
kookosmaitoa
3 dl
vettä
1
kanaliemikuutio tai fondi
1 tl
inkiväärimurskaa
1 tl
sitruunaruohomurskaa
100 g
herkkusieniä viipaloituna
1
punainen chili viipaloituna
1 rkl
kalakastiketta
1 tl
sokeria
0.5
limen mehu puristettuna
thai-basilikaa ja korianteria koristeeksi
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANAA
Thai-Basilika

AINEKSET

AINEKSET

Pehmeä kookosmaidosta valmistettu kanakeitto on yksi thaimaalaisen keittiön kulmakivistä. Thai-basilikalla pintamaustetuista kanapaloista keitto syntyy helposti ja maku on taatusti kohdallaan. Herkkusienten lisäksi voit käyttää keittoon muitakin kasviksia, kuten porkkanaa, kevätsipulia ja paprikaa.

Näin teet sen

Kuumenna kattilassa kookosmaito, vesi, liemikuutio, inkivääri ja sitruunaruoho kiehuvaksi.

Lisää joukkoon kanapalat, herkkusienet ja chili.

Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia, kunnes kanapalat kypsyneet.

Lisää lopuksi joukkoon kalakastike, sokeri ja limen mehu.

Annostele kulhoihin ja koristele tuoreilla thai-basilikan ja korianterin lehdillä.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANAA
Thai-Basilika