Kanaa Florentine
min | Helppo
Ainekset
1 tl
suolaa
0.5 tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
voita
2
valkosipulinkynttä
100 g
babypinaattia
2 dl
kermaa
50 g
tuorejuustoa
1 rkl
kanafondia
AINEKSET
AINEKSET
Kun ruoka on Florentine, siinä on pinaattia. Ohuet kanan fileepihvit saavat seurakseen herkullisen kermaisen pinaattikastikkeen, joka maistuu kanan kanssa ihan sellaisenaan tai keitetyn pastan joukkoon pyöräytettynä.
Näin teet sen
Mausta fileepihvit suolalla ja mustapippurilla ja paista pannulla voissa.
Nosta fileet pannulta ja murskaa pannulle valkosipulinkynnet (älä huuhtele pannua välillä).
Pyörittele valkosipulimurskaa hetki pannulla ja lisää babypinaatit.
Sekoittele, kunnes pinaatit ovat kutistuneet.
Lisää pannulle kerma, tuorejuusto ja mausta kanafondilla.
Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
Nosta paistetut fileet pannulle ja kiehauta uudelleen.
Tarjoa esimerkiksi keitetyn pastan kanssa.