Aprikoosikanaa-3

Aprikoosikanaa

min | Helppo

Aprikoosien makeus ja viinin happamuus sulautuvat ihanaksi herkuksi tässä kanareseptissä. Jos et halua käyttää valmistuksessa valkoviiniä, voit korvata sen parilla ruokalusikallisella valkoviinietikkaa ja nostamalla kanaliemen määrää.

Ainekset

50 g
kuivattuja pehmeitä aprikooseja
2 kpl
shalottisipulia suikaloituna
1 kpl
valkosipulinkynsi viipaloituna
1 kpl
pieni laakerinlehti
1 dl
valkoviiniä
2 dl
kanalientä
2 rkl
aprikoosihilloa
voita
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Yrttiöljy

AINEKSET

AINEKSET

Aprikoosien makeus ja viinin happamuus sulautuvat ihanaksi herkuksi tässä kanareseptissä. Jos et halua käyttää valmistuksessa valkoviiniä, voit korvata sen parilla ruokalusikallisella valkoviinietikkaa ja nostamalla kanaliemen määrää.

Näin teet sen

Ruskista rintafileet pannulla kauttaaltaan voin kera.

Nosta kanat pannulta ja lisää pannulle sipuli, valkosipuli ja freesaa pari minuuttia.

Lisää joukkoon laakerinlehti ja valkoviini.

Anna viinin haihtua hieman ja sekoita joukkoon kanaliemi, aprikoosit ja aprikoosihillo.

Nosta rintafileet takaisin pannulle ja hauduttele hetki, kunnes rintafileet ovat kypsiä.

Viimeistele voinokareella ja tarjoile esimerkiksi keitetyn villiriisin kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Yrttiöljy