kanashawarmarullat

Kanashawarmarullat

min | Helppo

Isot ja mehevät kanavartaat ovat kesäistä fiilisruokaa parhaimmillaan! Kun vuolet kypsistä vartaista kanalastuja pitaleiville ja viimeistelet ne muilla täytteillä, olet hetkessä Marrakechin kapeiden kujien katukeittiöiden äärellä!

Ainekset

8
isoa tortillalettua tai pitaleipää
8 rkl
valkosipulimajoneesia
2 rkl
tahinia
4 rkl
vahvaa chilikastiketta
200 g
amerikansalaattia suikaleina
2
punasipulia ohuina suikaleina
4
tomaattia kuutioina
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANAVARRAS
Shawarma Style

AINEKSET

AINEKSET

Isot ja mehevät kanavartaat ovat kesäistä fiilisruokaa parhaimmillaan! Kun vuolet kypsistä vartaista kanalastuja pitaleiville ja viimeistelet ne muilla täytteillä, olet hetkessä Marrakechin kapeiden kujien katukeittiöiden äärellä!

Näin teet sen

Grillaa kanavartaat kiireettä pakkauksen ohjeen mukaan ja pilko sillä aikaa kasvikset.

Sekoita keskenään valkosipulimajoneesi ja tahini.

Vuole kypsistä kanavartaista veitsellä ohuita lastuja.

Käytä leivät nopeasti grillissä.

Sivele kastikkeet leiville ja jaa loput ainekset päälle.

Kääri leivät rullalle ja nauti hyvässä seurassa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANAVARRAS
Shawarma Style