Kanatäyte uuniperunoille
min | Helppo
Ainekset
4
uuniperunaa
2 rkl
rypsiöljyä
150 g
säilykemaissia
1 dl
ruokakermaa
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
paprikajauhetta
(ripaus chiliä)
nippu
lehtipersiljaa hienonnettuna
(voita)
AINEKSET
AINEKSET
Kanan fileesuikaleista valmistuu kätevästi maukas kanatäyte uuniperunoille. Kanatäytteessä käytetyn maissin voit halutessasi korvata vaikkapa edelliseltä aterialta jääneillä kasviksilla, ja makuun saat halutessasi lisää ryhtiä pienellä ripauksella chiliä.
Näin teet sen
Kypsennä perunoita 200°C uunissa tunnin ajan.
Ruskista fileesuikaleet pannulla öljyn kera.
Lisää joukkoon maissit ja kuumenna.
Lisää ruokakerma ja mausteet.
Anna hautua, kunnes kanatäyte hieman saostuu ja lisää sitten joukkoon lehtipersilja.
Tee uuniperunoihin ristiviillot ja purista ne auki.
Laita halutessasi uuniperunoihin nokare voita ja annostele päälle kanatäyte.