
Kanavartaat & risotto milanese
min | Keskivaikea
Ainekset
2
shalottisipulia
2 rkl
oliiviöljyä
2 dl
kuivaa valkoviiniä
250 g
risottoriisiä
1 l
kanalientä
50 g
voita
100 g
parmesania
0.5 ml
sahramia

AINEKSET
AINEKSET
Kun kanavartaat kypsennetään uunissa, höyryää samaan aikaan kattilassa klassinen italialainen sahramirisotto. Voit tarjota vartaat tikuissaan risoton päällä tai vuolla kypsistä vartaista kanalastuja risoton seuraksi.
Näin teet sen
Leikkaa shalottisipuli pieniksi kuutioiksi ja freesaa pannulla oliiviöljyn kera.
Lisää joukkoon risottoriisiä ja freesaa vielä hetki.
Lisää valkoviini joukkoon ja hämmennä.
Kuumenna kanaliemi kattilassa ja lisää joukkoon sahrami.
Lisää kanalientä vähän kerrallaan riisin joukkoon koko ajan sekoitellen.
Kypsennä samalla kanavartaat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
Kun riisi on lähes kypsää lisää voi ja parmesaani.
Tarjoile risotto paistettujen kanavartaiden sekä vihersalaatin kanssa.
