Korean kanapata

Korean kanapata

min | Helppo

Korealaisittain maustettu tuhti kanapata on mukavaa vaihtelua perinteisille kanaruuille. Kanapata maistuu hyvältä myös seuraavana päivänä, joten voit hyvin valmistaa kerralla vaikka tuplamäärän.

Ainekset

1
sipuli lohkoina
2
porkkanaa paloiteltuna
3
valkosipulinkynttä hienonnettuna
5
perunaa paloiteltuna
2 tl
gochujang-chilitahnaa
3 rkl
soijakastiketta
3 tl
inkivääriä raastettuna
4 dl
vettä
1 tl
seesamiöljyä
kevätsipulia hienonnettuna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTILEIKE
Korean Style

AINEKSET

AINEKSET

Korealaisittain maustettu tuhti kanapata on mukavaa vaihtelua perinteisille kanaruuille. Kanapata maistuu hyvältä myös seuraavana päivänä, joten voit hyvin valmistaa kerralla vaikka tuplamäärän.

Näin teet sen

Ruskista Naapurin Maalaiskanan paistileikkeet padassa öljyn kera.

Lisää joukkoon loput ainekset kevätsipulia lukuun ottamatta.

Hauduta kanapataa kannen alla miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Viimeistele kanapata kevätsipulilla ja tarjoa keitetyn riisin kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTILEIKE
Korean Style