Lämpimät kanaleivät

Lämpimät kanaleivät

min | Helppo

Kypsistä jauhelihapuikoista valmistettu herkullinen kanaleipä on täydellinen valinta nopeaksi arkiruuaksi tai välipalaksi, kun haluat jotain maukasta ja täyttävää. Paahtoleipä, lihaisa jauhelihapuikko ja juustokuorrutus tekevät tästä helpon ja toimivan. Voit valmistaa leivät myös 180-asteisessa airfryerissa 8-10 min

Ainekset

4 kpl
paahtoleipäviipaleita
1 dl
majoneesia
1 rkl
sinappia
1 kpl
paprika suikaloituna
150 g
juustoraastetta
2 kpl
kananmunia
1 tl
valkosipulijauhetta
1 tl
paprikajauhetta
nippu
persiljaa hienonnettuna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
Kanan Jauhelihapuikko

AINEKSET

AINEKSET

Kypsistä jauhelihapuikoista valmistettu herkullinen kanaleipä on täydellinen valinta nopeaksi arkiruuaksi tai välipalaksi, kun haluat jotain maukasta ja täyttävää. Paahtoleipä, lihaisa jauhelihapuikko ja juustokuorrutus tekevät tästä helpon ja toimivan. Voit valmistaa leivät myös 180-asteisessa airfryerissa 8-10 min

Näin teet sen

Sekoita sinappi majoneesin joukkoon ja voitele leivät seoksella.

Asettele jauhelihapuikot leipien päälle ja paprikat jauhelihapuikkojen päälle.

Sekoita keskenään juustoraaste, kananmunat, mausteet ja persilja.

Nostele juustoseos leipien päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Paista leivät 225-asteisessa uunissa n. 10 min., kunnes juusto on hieman ruskistunut.

Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
Kanan Jauhelihapuikko