Crunchwrap Supreme
Ainekset
AINEKSET
AINEKSET
Tämä Amerikan herkku vie mennessään kovemmankin nälän! Pinnan paahtaminen onnistuu helposti uunissa, mutta pannulla saat vieläkin rapeamman lopputuloksen.
Näin teet sen
Levitä kuusi pientä tortillaa uunipellille, sipaise pintaan hieman öljyä ja
paahda rapeiksi 200-asteisessa uunissa n. 8 min
Anna jäähtyä
Ruskista jauheliha pannulla öljyn kera
Sekoita joukkoon tacomauste ja vesi – anna kiehua pari minuuttia
Jaa liha suurien tortillalettujen keskelle
Valuttele juustokastiketta jauhelihan päälle. (Voit tarvittaessa ohentaa
kastiketta maitotilkalla.)
Nosta paahdetut pikkutortillat juustokastikkeen päälle
Levitä ranskankermaa paahdettujen tortillojen päälle
Lisää päälle vielä salaattia, tomaattia ja juustoraastetta
Nosta jäljellä olevat pikkutortillat päällimmäiseksi ja kääntele ison tortillan
reunat tiukasti pienen tortillan päälle
Asettele wrapit uunipellille leivinpaperin päälle saumapuoli alaspäin ja sivele pinnalle hieman oliiviöljyä
Paahda 200-asteisessa uunissa n. 8-10 min., kunnes pinta on hieman
ruskistunut. Voit myös paahtaa kuumalla pannulla molemmin puolin
Anna hetki jäähtyä ja haukkaa hyvässä seurassa!