Crunchwrap Supreme-3

Crunchwrap Supreme

min | Keskivaikea

Tämä Amerikan herkku vie mennessään kovemmankin nälän! Pinnan paahtaminen onnistuu helposti uunissa, mutta pannulla saat vieläkin rapeamman lopputuloksen.

Ainekset

oliiviöljyä
1 pss (n. 30g)
tacomausteseosta
6 kpl
suuria tortillalettuja
12 kpl
pieniä tortillalettuja
250 g
valmista juustodippiä
150 g
juustoraastetta
200 g
ranskankermaa
3 kpl
kypsiä tomaatteja kuutioina
rapeaa salaattia suikaloituna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
JAUHELIHA
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Tämä Amerikan herkku vie mennessään kovemmankin nälän! Pinnan paahtaminen onnistuu helposti uunissa, mutta pannulla saat vieläkin rapeamman lopputuloksen.

Näin teet sen

Levitä kuusi pientä tortillaa uunipellille, sipaise pintaan hieman öljyä ja
paahda rapeiksi 200-asteisessa uunissa n. 8 min

Anna jäähtyä

Ruskista jauheliha pannulla öljyn kera

Sekoita joukkoon tacomauste ja vesi – anna kiehua pari minuuttia

Jaa liha suurien tortillalettujen keskelle

Valuttele juustokastiketta jauhelihan päälle. (Voit tarvittaessa ohentaa
kastiketta maitotilkalla.)

Nosta paahdetut pikkutortillat juustokastikkeen päälle

Levitä ranskankermaa paahdettujen tortillojen päälle

Lisää päälle vielä salaattia, tomaattia ja juustoraastetta

Nosta jäljellä olevat pikkutortillat päällimmäiseksi ja kääntele ison tortillan
reunat tiukasti pienen tortillan päälle

Asettele wrapit uunipellille leivinpaperin päälle saumapuoli alaspäin ja sivele pinnalle hieman oliiviöljyä

Paahda 200-asteisessa uunissa n. 8-10 min., kunnes pinta on hieman
ruskistunut. Voit myös paahtaa kuumalla pannulla molemmin puolin

Anna hetki jäähtyä ja haukkaa hyvässä seurassa!

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
JAUHELIHA
Maustamaton