kanaa_provencelaisittain_grillattua_kaalisalaattia

Kanaa provencelaisittain & grillattua kaalisalaattia

min | Helppo

Ympäri vuoden kaupoista löytyvä valkokaali maistuu salaatissa ihan raakanakin, mutta grillattuna tai pastettuna se saa ihan uusia ulottuvuuksia. Kana ja grillattu kaalisalaatti eivät kaipaa sen kummempia lisukkeita, mutta tuore maalaisleipä toki maistuu aina!

Ainekset

Salaatinkastike:

2 dl
rypsiöljyä
1
sitruunan mehu
1 rkl
sinappia
0.5 ruukkua
lehtipersiljaa hienonnettuna
0.5 ruukkua
oreganoa hienonnettuna
1 rkl
sokeria
mustapippuria myllystä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Provence

AINEKSET

AINEKSET

Ympäri vuoden kaupoista löytyvä valkokaali maistuu salaatissa ihan raakanakin, mutta grillattuna tai pastettuna se saa ihan uusia ulottuvuuksia. Kana ja grillattu kaalisalaatti eivät kaipaa sen kummempia lisukkeita, mutta tuore maalaisleipä toki maistuu aina!

Näin teet sen

Valmista ensin salaatinkastike sekoittamalla sen ainekset keskenään.

Leikkaa kaali lohkoiksi ja levitä päälle hieman salaatinkastiketta.

Paista tai grillaa kaali joka puolelta ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

Paista tai grillaa sillä aikaa rintafileet pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa kaalit suikaleeksi ja sekoita joukkoon loppu salaatinkastike.

Tarjoile valmis kaalisalaatti kanan seurana.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Provence