Kanaa provencelaisittain & grillattua kaalisalaattia
min | Helppo
Ainekset
800 g
kaalia
Salaatinkastike:
2 dl
rypsiöljyä
1
sitruunan mehu
1 rkl
sinappia
0.5 ruukkua
lehtipersiljaa hienonnettuna
0.5 ruukkua
oreganoa hienonnettuna
1 rkl
sokeria
mustapippuria myllystä
AINEKSET
AINEKSET
Ympäri vuoden kaupoista löytyvä valkokaali maistuu salaatissa ihan raakanakin, mutta grillattuna tai pastettuna se saa ihan uusia ulottuvuuksia. Kana ja grillattu kaalisalaatti eivät kaipaa sen kummempia lisukkeita, mutta tuore maalaisleipä toki maistuu aina!
Näin teet sen
Valmista ensin salaatinkastike sekoittamalla sen ainekset keskenään.
Leikkaa kaali lohkoiksi ja levitä päälle hieman salaatinkastiketta.
Paista tai grillaa kaali joka puolelta ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Paista tai grillaa sillä aikaa rintafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa kaalit suikaleeksi ja sekoita joukkoon loppu salaatinkastike.
Tarjoile valmis kaalisalaatti kanan seurana.