sitruuna_lehtipersila_kanaa_kirkasta_perunasalaattia_1

Sitruunakana & kirkas perunasalaatti

min | Helppo

Perunasalaatin ei aina tarvitse olla kylmänä tarjottava majoneesipommi, vaan sen voi tarjota lämpimänä ja raikkaalla sitruunakastikkeella aateloituna. Seuraksi vielä raikasta vihreää salaattia, ja olet valmiina ottamaan seurueelta kehut vastaan.

Ainekset

7
kiinteää perunaa
1
punasipuli
1 pieni purkki
kapriksia
1
sitruuna
1 ruukku
lehtipersiljaa hienonnettuna
1 ruukku
ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl
karkeaa dijonsinappia
1 dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTI
Sitruuna-Lehtipersilja

AINEKSET

AINEKSET

Perunasalaatin ei aina tarvitse olla kylmänä tarjottava majoneesipommi, vaan sen voi tarjota lämpimänä ja raikkaalla sitruunakastikkeella aateloituna. Seuraksi vielä raikasta vihreää salaattia, ja olet valmiina ottamaan seurueelta kehut vastaan.

Näin teet sen

Raasta sitruunan kuori ja purista mehu.

Lisää joukkoon hienonnetut yrtit, sinappi, oliiviöljy, suola sekä pippuri.

Keitä perunat napakan kypsiksi ja leikkaa neljään osaan.

Leikkaa punasipuli lohkoiksi ja lisää ne perunoiden joukkoon.

Lisää vielä kaprikset ja kaada kastike päälle.

Paista kanat pannulla pakkauksen ohjeen ja tarjoa lämpimän perunasalaatin ja raikkaan vihersalaatin kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTI
Sitruuna-Lehtipersilja