Sitruunakana & kirkas perunasalaatti
min | Helppo
Ainekset
7
kiinteää perunaa
1
punasipuli
1 pieni purkki
kapriksia
1
sitruuna
1 ruukku
lehtipersiljaa hienonnettuna
1 ruukku
ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl
karkeaa dijonsinappia
1 dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
AINEKSET
AINEKSET
Perunasalaatin ei aina tarvitse olla kylmänä tarjottava majoneesipommi, vaan sen voi tarjota lämpimänä ja raikkaalla sitruunakastikkeella aateloituna. Seuraksi vielä raikasta vihreää salaattia, ja olet valmiina ottamaan seurueelta kehut vastaan.
Näin teet sen
Raasta sitruunan kuori ja purista mehu.
Lisää joukkoon hienonnetut yrtit, sinappi, oliiviöljy, suola sekä pippuri.
Keitä perunat napakan kypsiksi ja leikkaa neljään osaan.
Leikkaa punasipuli lohkoiksi ja lisää ne perunoiden joukkoon.
Lisää vielä kaprikset ja kaada kastike päälle.
Paista kanat pannulla pakkauksen ohjeen ja tarjoa lämpimän perunasalaatin ja raikkaan vihersalaatin kera.