Pikkufileet & appelsiini-tabbouleh
min | Keskivaikea
Ainekset
1 dl
bulguria
3
tomaattia kuutioituna
0.5
kurkku kuutioituna
2
sipulinvartta renkaina
1
ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna
0.5
appelsiinin mehu puristettuna
0.5
appelsiinin kuori raastettuna
2 rkl
sitruunamehua
3 rkl
oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
AINEKSET
AINEKSET
Libanonilaisen ruoan klassikko, tabbouleh, on raikas ja ruokaisa lisuke paistetuille pikkufileille. Tässä versiossa annos saa lisää makua ja väriä appelsiinin mehusta ja raastetusta kuoresta.
Näin teet sen
Valmista ja jäähdytä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita kaikki ainekset kanaa lukuun ottamatta yhteen ja anna maustua jääkaapissa.
Mausta pikkufileet suolalla ja paista pannulla.
Purista lopuksi toinen puolikas appelsiinista pannulle ja anna haihtua hetki.
Tarjoile lämpimät pikkufileet tabboulehin kanssa.