provencen_kanaa_glaseeratut_palsternakat

Provencen kanaa & glaseeratut palsternakat

min | Helppo

Provencelaisittain yrteillä maustetut kanafileet saavat seurakseen makean pehmeää uunipalsternakkaa. Varsinkin ensimmäiset alkusyksyn palsternakat kannattaa ehdottomasti käyttää kuorineen, sillä kuoressa on paljon hyvää makua!

Ainekset

700 g
palsternakkaa
3 rkl
seesaminsiemeniä
2 rkl
voita
1 rkl
siirappia
0.5 tl
suolaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Provence

AINEKSET

AINEKSET

Provencelaisittain yrteillä maustetut kanafileet saavat seurakseen makean pehmeää uunipalsternakkaa. Varsinkin ensimmäiset alkusyksyn palsternakat kannattaa ehdottomasti käyttää kuorineen, sillä kuoressa on paljon hyvää makua!

Näin teet sen

Pese palsternakat, poista kantaosa ja leikkaa pitkittäin 4-6 osaan.

Kuumenna kattilassa voi ja siirappi, lisää suola.

Asettele palsternakat uunipellille ja voitele ne voi-siirappiseoksella.

Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Paista rintafileet pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

Ripottele seesaminsiemenet palsternakkojen päälle ja jatka paahtamista 5 minuutin ajan.

Tarjoile kypsät rintafileet palsternakkojen ja raikkaan salaatin kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Provence