Raikas Kanasalaatti_1

Raikas kanasalaatti

min | Helppo

Tämä on täydellinen resepti lounassalaatiksi tai kevyeksi illalliseksi. Kastike on hämmentävän helppo ja sitä voi käyttää myös muiden kanaruokien kastikkeena. Joe et ole itujen ystävä, kokeile niiden tilalle esimerkiksi vesikrassia.

Ainekset

rucolaa
vuonankaalia
babypinaattia
1
kurkku
2
porkkanaa
500 g
kirsikkatomaatteja
200 g
mungpavun ituja

Kastike:

1 dl
valkoviinietikkaa
0.5 dl
sokeria
2
valkosipulinkynttä
1 nippu
korianteria
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Kevätsipuli-Sitruuna

AINEKSET

AINEKSET

Tämä on täydellinen resepti lounassalaatiksi tai kevyeksi illalliseksi. Kastike on hämmentävän helppo ja sitä voi käyttää myös muiden kanaruokien kastikkeena. Joe et ole itujen ystävä, kokeile niiden tilalle esimerkiksi vesikrassia.

Näin teet sen

Valmista ensin kastike: Yhdistä etikka ja sokeri. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Hienonna joukkoon valkosipulit ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

Huuhtele ja valuta idut huolellisesti.

Puolita kirsikkatomaatit.

Leikkaa porkkanat ja kurkut pitkiksi, ohuiksi suikaleiksi.

Yhdistä idut, tomaatit sekä porkkana- ja kurkkusuikaleet ja sekoita joukkoon puolet kastikkeesta.

Paista fileepihvit pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

Asettele vihreät tarjoiluvadille ja annostele pinnalle kasvisseosta.

Sekoita hienonnettu korianteri lopun kastikkeen joukkoon.

Viipaloi fileepihvit salaatin päälle ja pirskottele pinnalle kastiketta ja oliiviöljyä.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Kevätsipuli-Sitruuna