Sitruunainen kanapasta
min | Helppo
Ainekset
300 g
tagliatelle-pastaa
sitruunalla maustettua kasviöljyä
1
sitruuna
2 dl
ruokakermaa
parmesan-juustoa
ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
AINEKSET
AINEKSET
Kotikokkien kestosuosikki Kana-sitruunapasta on koko perheen herkkua. Tämä yksinkertaisen helppo kastike on niin herkullinen, että lautaset suorastaan nuollaan puhtaiksi!
Näin teet sen
Leikkaa rintafileet vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Paista viipaleet pannulla sitruunalla maustetussa öljyssä, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää kerma ja kiehauta.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä ja valuta.
Yhdistä kanakastike ja pasta.
Raasta joukkoon sitruunan kuori ja parmesaania.
Mausta pasta sitruunan mehulla ja silputulla ruohosipulilla.