Kanatikkarit_ja_japanilainen_kurkkusalaatti_1

Japanilainen kurkkusalaatti

min | Helppo

Japanilaisittain maustetut kurkut saavat makunsa inkivääristä, soijakastikkeesta ja seesamiöljystä - makunsa puolesta ne sopivatkin täydellisesti wasabi style kanatikkareiden lisukkeeksi. Jos olet tulisempien makujen ystävä, voit tuunata reseptiä joko tuoreella tai kuivatulla chilillä.

Ainekset

1 ras
valitsemaasi Naapurin Maalaiskanaa

Kurkkusalaatti

1 kpl
suuri kurkku
1 kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
pala
inkivääriä raastettuna
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 tl
seesamiöljyä
1 tl
ruokokidesokeria

AINEKSET

AINEKSET

Japanilaisittain maustetut kurkut saavat makunsa inkivääristä, soijakastikkeesta ja seesamiöljystä - makunsa puolesta ne sopivatkin täydellisesti wasabi style kanatikkareiden lisukkeeksi. Jos olet tulisempien makujen ystävä, voit tuunata reseptiä joko tuoreella tai kuivatulla chilillä.

Näin teet sen

Leikkaa kurkku pieniksi suupaloiksi

Yhdistä muut salaatin ainekset astiaan

Sekoita, kunnes sokeri on liuennut

Sekoita kastike ja kurkut keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään 30 min

Grillaa tai paista kanat pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa kurkkujen kera

Vinkki: Kurkuista irtoavaa lientä voi valutella kypsien kanojen päälle