Paras kanakorma_1

Paras kanakorma

min | Helppo

Kanakorma on yksi suosituimmista itämaisista ruuista. Se ei ole kovin tulinen, joten se on kestosuosikki myös monissa lapsiperheissä. Jogurttimarinointi tekee kanasuikaleista tosi mureita, ja kookoskerma viimeistelee kermaisen kastikkeen.

Ainekset

1 dl
turkkilaista jogurttia
1
sipuli kuutioituna
2
valkosipulinkynttä murskattuna
2 tl
garam masala -mausteseosta
1 tl
kurkumajauhetta
1 tl
suolaa
4 dl
kookoskermaa
2 rkl
korintteja tai rusinoita
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
FILEESUIKALE
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Kanakorma on yksi suosituimmista itämaisista ruuista. Se ei ole kovin tulinen, joten se on kestosuosikki myös monissa lapsiperheissä. Jogurttimarinointi tekee kanasuikaleista tosi mureita, ja kookoskerma viimeistelee kermaisen kastikkeen.

Näin teet sen

Sekoita kulhossa kaikki ainekset kookosmaitoa ja rusinoita lukuun ottamatta.

Anna maustua jääkaapissa 30 min.

Kuumenna pannu ja ruskista kevyesti fileesuikaleet kastikkeineen.

Lisää kookoskerma ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää rusinat ja tarjoile seuraksi keitettyä basmatiriisiä.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
FILEESUIKALE
Maustamaton