Chili con Pollo
min | Helppo
Ainekset
3 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
sipulia kuutioituna
2 tl
paprikajauhetta
2 tl
juustokuminaa
2 tl
sipulijauhetta
2 tl
valkosipulijauhetta
2 tl
kuivattua oreganoa
1 tl
chilijauhetta
3 rkl
tomaattipyrettä
800 g
tomaattimurskaa
2 kpl
kanafondinappia
250 g
kidneypapuja valutettuna
1 ruukku
korianteria
AINEKSET
AINEKSET
Texmex-ruokien klassikkopata onnistuu loistavasti myös maalaiskanan jauhelihasta. Mitä kauemmin pataa haudutetaan, sen paremmalta se maistuu. Tämä ruoka sopii hyvin myös tortillan täytteeksi ja nachojen seuralaiseksi.
Näin teet sen
Ruskista jauheliha korkeareunaisella pannulla öljyn kera
Lisää joukkoon sipulikuutiot, mausteet ja tomaattipyree, sekoittele hetki
Sekoita joukkoon tomaattimurska ja fondit
Anna hautua hiljalleen vähintään 30 min
Lisää joukkoon kidneypavut ja kiehauta uudelleen
Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja tarjoile seuraksi keitettyä riisiä ja
ranskankermaa