chili_con_pollo

Chili con Pollo

min | Helppo

Texmex-ruokien klassikkopata onnistuu loistavasti myös maalaiskanan jauhelihasta. Mitä kauemmin pataa haudutetaan, sen paremmalta se maistuu. Tämä ruoka sopii hyvin myös tortillan täytteeksi ja nachojen seuralaiseksi.

Ainekset

3 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
sipulia kuutioituna
2 tl
paprikajauhetta
2 tl
juustokuminaa
2 tl
sipulijauhetta
2 tl
valkosipulijauhetta
2 tl
kuivattua oreganoa
1 tl
chilijauhetta
3 rkl
tomaattipyrettä
800 g
tomaattimurskaa
2 kpl
kanafondinappia
250 g
kidneypapuja valutettuna
1 ruukku
korianteria
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
JAUHELIHA
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Texmex-ruokien klassikkopata onnistuu loistavasti myös maalaiskanan jauhelihasta. Mitä kauemmin pataa haudutetaan, sen paremmalta se maistuu. Tämä ruoka sopii hyvin myös tortillan täytteeksi ja nachojen seuralaiseksi.

Näin teet sen

Ruskista jauheliha korkeareunaisella pannulla öljyn kera

Lisää joukkoon sipulikuutiot, mausteet ja tomaattipyree, sekoittele hetki

Sekoita joukkoon tomaattimurska ja fondit

Anna hautua hiljalleen vähintään 30 min

Lisää joukkoon kidneypavut ja kiehauta uudelleen

Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja tarjoile seuraksi keitettyä riisiä ja
ranskankermaa

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
JAUHELIHA
Maustamaton