
Kanaa Kung Pao
30 min | Keskivaikea
Ainekset
1 kpl
munanvalkuainen
2 rkl
maizenaa
1 kpl
punainen paprika paloiteltuna
1 kpl
sipuli suikaloituna
1 kpl
mieto punainen chili paloiteltuna (ilman siemeniä)
pala
inkivääriä raastettuna
1 dl
paahdettuja maapähkinöitä
2 kpl
kevätsipulin varsia hienonnettuna
Kastike
2 rkl
riisiviinietikkaa (tai valkoviinietikkaa)
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
tummaa sokeria
1 dl
vettä
1 tl
maizenaa

AINEKSET
AINEKSET
Tämä kiinalaisten ravintoloiden kestosuosikki onnistuu helposti myös kotikokilta. Kasvisten kanssa voit sooloilla ihan vapaasti ja chilin määrää muuttamalla voit säätää tulisuuden oman makusi mukaiseksi.
Näin teet sen
Erottele valkuainen kulhoon ja vatkaa rakenne rikki haarukalla
Suikaloi Fileepihvit ja pyörittele valkuaisessa ja sen jälkeen maizenassa
Paista kanasuikaleet kypsiksi kuumalla pannulla reilussa öljyssä
Nosta kanasuikaleet pannulta ja lisää pannulle paprikat, sipulit, chili ja inkivääri. Sekoittele pari minuuttia
Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kaada seos pannulle
Anna hautua pari minuuttia ja lisää pannulle paistetut kanasuikaleet, pähkinät ja kevätsipulit
Anna kiehahtaa ja tarjoile keitetyn riisin kera
