Lämmin ja rapea kanasalaatti
min | Helppo
Ainekset
3 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
punainen paprika
200 g
herkkusieniä
150 g
kypsiä kikherneitä
150 g
säilykemaissia
0.5 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
lehtipersiljaa hienonnettuna
Kastike
200 g
turkkilaista jogurttia
0.5 dl
sweet chili -kastiketta
Lisäksi
Salaattia ja babypinaattia
AINEKSET
AINEKSET
Rapeista kanan fileesuikaleista loihdit helposti herkullisen ja täyttävän kanasalaatin. Paistat vain ainekset pannulla ja nostelet salaattipedin päälle. Jos haluat kastikkeesta hieman kevyemmän, voit korvata jogurtin vähärasvaisella kermaviilillä
Näin teet sen
Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja anna maustua jääkaapissa.
Suikaloi paprikat ja viipaloi herkkusienet.
Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista fileesuikaleet kypsiksi.
Nosta fileesuikaleet pannulta talouspaperin päälle.
Siirrä paprikat ja herkkusienet pannulle ja paista niitä pari minuuttia
Lisää joukkoon valutetut kikherneet ja maissi, jatka paistamista vielä pari minuuttia
Mausta suolalla, pippurilla ja lehtipersiljalla.
Sekoita lopuksi joukkoon kypsät kanasuikaleet ja nostele lautasille salaatin päälle.
Tarjoa kastikkeen kera.