Naapurin emännän kanasalaatti
Ainekset
Kastike:
AINEKSET
AINEKSET
Tämä ronskin ruokaisa kanasalaatti loistaa väreillään ja maullaan. Halutessasi voit muunnella reseptiä vaihtamalla cheddarin muuhun pitkään kypsytettyyn juustoon tai käyttämällä siementen sijaan pähkinöitä tai manteleita.
Näin teet sen
Halkaise granaattiomena ja kopistele siitä lusikalla punaiset siemenet ja mehu talteen.
Valmista kastike ja anna maustua jääkaapissa.
Raasta cheddar karkeaksi raasteeksi.
Paahda kurpitsan siemeniä pannulla tilkassa rypsiöljyä, kunnes ne alkavat poksua. Mausta suolalla.
Paista sisäfileet kypsiksi pannulla tilkassa rypsiöljyä (n. 5 min).
Leikkaa hieman jäähtyneet fileet muutamaan osaan.
Pese omena ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
Sekoita kulhossa salaatit, omenaviipaleet, cheddar, kanat ja kastike.
Ripottele salaatin päälle granaattiomenan siemenet ja paahdetut kurpitsan siemenet.
Yhdistä kaikki kastikeainekset salviaa lukuun ottamatta korkeaan ja kapeaan kulhoon.
Aja sauvasekoittimella tasaiseksi.
Sekoita salvia kastikkeen joukkoon ja nauti salaatin seurana.