
Nopea kanapasta
min | Helppo
Ainekset
400 g
pastaa
2 rkl
rypsiöljyä
1
sipuli kuutioituna
250 g
kirsikkatomaatteja puolitettuina
250 g
maustettua tuorejuustoa (esim. mustapippuri)
yrttejä (esim. basilikaa ja/tai lehtipersiljaa)

AINEKSET
AINEKSET
Kiireinen arki ja nälkäinen perhe? Tämä helppo kanapasta valmistuu nopeasti ja täyttää vaativankin herkkusuun toiveet. Kirsikkatomaattien seuraksi pastaan voi kokeilla myös aurinkokuivattuja tomaatteja, ja makua voi muunnella eri tuorejuustoilla.
Näin teet sen
Laita pasta kiehumaan hyvin suolattuun veteen pakkauksen ohTuunaa halutessasi vielä leikatuilla yrteillä ja tarjoilejeen mukaan.
Kuumenna rypsiöljy korkeareunaisella paistinpannulla ja ruskista siinä fileesuikaleet.
Lisää pannulle sipulikuutiot ja sekoittele vielä 1 minuutin ajan.
Kun pasta on kiehunut, ota pastan keitinvettä pannulle noin 1 dl ja anna kiehahtaa.
Lisää pannulle tuorejuusto ja sekoittele se kastikkeen joukkoon.
Lisää joukkoon halkaistut tomaatit ja valutettu pasta. Sekoita hyvin.
Tuunaa halutessasi vielä leikatuilla yrteillä ja tarjoile.
