 
    Peri-peri -kastike kanalle
 min | Helppo
    Ainekset
1.5 kpl
        
                    punaista chiliä
                  
      3 kpl
        
                    valkosipulinkynsiä
                  
      1 kpl
        
                    sitruunan kuori raastettuna
                  
      3 rkl
        
                    sitruunamehua
                  
      2 dl
        
                    oliiviöljyä
                  
       
      AINEKSET
AINEKSET
Peri-peri on kirpeän tulinen ja valkosipulinen kastike, joka sopii erityisen hyvin paistetulle kanalle. Tässä reseptissä chili on on jätetty pieniksi kuutioiksi, mutta voit myös sekoittaa kaikki ainekset sauvasekoittimella, jolloin kastikkeesta tulee sileämpää ja sakeampaa.
Näin teet sen
Hienonna chilit mahdollisimman pieniksi kuutioiksi, voit halutessasi poistaa siemenet.
Murskaa joukkoon valkosipulinkynnet.
Sekoita joukkoon loput ainekset ja tarjoa rapeaksi paistettujen kanan sisäfileiden kanssa.
Suuremman määrän kastiketta voit tehdä sauvasekoittimella.
 
       
         
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
                                       
                                       
                                       
                                      