
Mozzarellakanaa
30 min | Helppo
Ainekset
2 rkl
voita
muutama timjaminoksa
1 ruukku
basilikaa
200 g
valmista tomaattikastiketta
100 g
mozzarellaraastetta
maalaisleipää viipaleina

AINEKSET
AINEKSET
Kana, tomaatti ja mozzarella - taatusti toimiva ja maistuva trio. Tässä reseptissä ei kovin montaa raaka-ainetta tarvita, ja homma hoituu helposti kokemattomaltakin kotikokilta.
Näin teet sen
Paista fileepihvit rapeiksi kuumalla pannulla voin ja timjamin kera
Asettele fileepihvit uunipellille leivinpaperin päälle
Peitä pihvit basilikan lehdillä ja lusikoi päälle tomaattikastiketta
Viimeistele mozzarellaraasteella ja gratinoi 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia
Paahda sillä aikaa leipäviipaleet pannulla rapeiksi kanoista jääneessä timjamivoissa
Anna kanojen hieman jäähtyä ja tarjoile paahdetun leivän kanssa
