Mozzarellakanaa-1

Mozzarellakanaa

30 min | Helppo

Kana, tomaatti ja mozzarella - taatusti toimiva ja maistuva trio. Tässä reseptissä ei kovin montaa raaka-ainetta tarvita, ja homma hoituu helposti kokemattomaltakin kotikokilta.

Ainekset

2 rkl
voita
muutama timjaminoksa
1 ruukku
basilikaa
200 g
valmista tomaattikastiketta
100 g
mozzarellaraastetta
maalaisleipää viipaleina
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Leivitetty

AINEKSET

AINEKSET

Kana, tomaatti ja mozzarella - taatusti toimiva ja maistuva trio. Tässä reseptissä ei kovin montaa raaka-ainetta tarvita, ja homma hoituu helposti kokemattomaltakin kotikokilta.

Näin teet sen

Paista fileepihvit rapeiksi kuumalla pannulla voin ja timjamin kera

Asettele fileepihvit uunipellille leivinpaperin päälle

Peitä pihvit basilikan lehdillä ja lusikoi päälle tomaattikastiketta

Viimeistele mozzarellaraasteella ja gratinoi 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia

Paahda sillä aikaa leipäviipaleet pannulla rapeiksi kanoista jääneessä timjamivoissa

Anna kanojen hieman jäähtyä ja tarjoile paahdetun leivän kanssa

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT FILEEPIHVI
Leivitetty